Eerste editie Reggae Rotterdam Festival met onder andere Eek-A-Mouse en Beenie Man

Reggae Rotterdam
Eerste editie Reggae Rotterdam Festival met onder andere Eek-A-Mouse en Beenie Man
Door Rox.98 op 24 maart 2017 - 12:50 1 Op zondag 30 juli vindt de eerste editie van Reggae Rotterdam Festival plaats in het Euromastpark te Rotterdam. Reggae Rotterdam is een mix van muziek, cultuur, entertainment en beleving.

Het park biedt ruimte voor 15.000 bezoekers die kunnen genieten van verschillende creatieve projecten en gevarieerde gerechten van plaatselijke foodtrucks. Op het festival zullen drie podia aanwezig zijn met elk een eigen muziekprogramma van relaxte roots/reggae en energieke dancehall tot en met knallende dub.

De line-up bevat tot nu namen zoals Alpha Blondy & The Solar System, Eek-A-Mouse en Beenie Man. Er zullen later nog meer namen bekend gemaakt worden.

De eerste fase van de kaartverkoop is al begonnen. Kaarten zijn nu voor 25 euro verkrijgbaar via www.reggaerotterdam.nl.

Het festival is ook voor kinderen toegankelijk (kinderen t/m 10 jaar hebben gratis toegang).

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rotterdam Rave

TWEEDE OUTDOOR-EDITIE ROTTERDAM RAVE MET O.A. DE...Rotterdam Rave krijgt voor de outdoor-variant een tweede editie. De kade...

AlcatrazMetalFestivalnews.jpg1

KORN ALS HEADLINER AAN LINE-UP ALCATRAZ HARD ROCK &... Alcatraz Hard Rock & Metal Festival in Kortijk te België heeft Korn aan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.