De Jeugd van Tegenwoordig en Jonna Fraser eerste namen Reuring Cityslam in Purmerend

Jonna Fraser
De Jeugd van Tegenwoordig en Jonna Fraser eerste namen Reuring Cityslam in Purmerend
Door Cartman91 op 26 april 2017 - 13:48 1 Van 22 t/m 25 juni staat er weer een editie van Reuring op het programma in Purmerend. De eerste dagen zal er straattheater zijn voor jong en oud in de binnenstad waarna het feest zich (geheel traditioneel) verplaatst naar het Leeghwaterpark (waar het Cityslam gedeelte zal plaatsvinden) voor de zaterdag (tribute avond) en zondag (de afsluitende festivaldag).

Voor deze laatste dag zijn nu de eerste namen bekend gemaakt, De Jeugd van Tegenwoordig komt terug naar het Purmerendse festival (in 2009 stonden ze ook al op het festival) en Jonna Fraser (kersverse winnaar van de 3FM Talent Award tijdens de 3FM Awards) zullen beiden op het festival act-de-présence geven.

De festivaldagen van Reuring zijn gratis toegankelijk, voor sommige onderdelen moet je wel een kaartje kopen (denk aan het locatietheater).

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



J. Bernardt news

POPMONUMENT MAAKT EERSTE DRIE NAMEN BEKEND (O.A. J....PopMonument in Bergen op Zoom heeft de eerste drie namen voor de komende...

Lowlands 2017

SOLANGE, RONNIE FLEX, HALSEY EN VEEL MEER NAAR LOWLANDS Lowlands bevestigt vandaag weer een mooi rijtje namen. Van 18 t/m 20 augustus...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.