Eerste 50 namen Zomerparkfeest (o.a. Waylon, Allah-Las en Broederliefde)

Waylon
Eerste 50 namen Zomerparkfeest (o.a. Waylon, Allah-Las en Broederliefde)
Door sjoertb op 09 mei 2017 - 12:04 1 De festivalorganisatie van het Zomerparkfeest in Venlo heeft zojuist de eerste artiesten bekendgemaakt. Op de eerste poster zijn onder meer de volgende namen te lezen: Waylon, Broederliefde, Scapino Ballet Rotterdam, Dubioza Kolektiv, Allah-Las, Spinvis, Wim Helsen, Moss, Warhaus, Kris Kross Amsterdam en Boef.

Ook Cesqeaux, Preoccupations, Young Gun Silver Fox, Courtney Marie Andrews, Idris Ackamoor & The Pyramids, Reykjavíkurdætur, Navarone, Gallowstreet, Kim Janssen, SMIB, Yung Internet, Jeangu Macrooy, Dan Owen en Little Hurricane zijn van de partij. Het volledige programma is te vinden in ons overzicht.

Het Zomerparkfeest is een gratis toegankelijk, vierdaags cultuurfestival in het Julianapark in Venlo. Met ruim 90.000 bezoekers over vier dagen en een programma van zo'n 100 acts is het bovendien een van de grootste Nederlandse festivals in zijn soort. Dit jaar wordt het van 17 tot en met 20 augustus gehouden.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Strand

CHEF’SPECIAL, RACOON EN VENGABOYS NAAR 5E EDITIE...Festival Strand bestaat vijf jaar. Dat viert de organisatie dit jaar met...

Lowlands 2017

LOWLANDS ZOEKT NAAR NIEUW LITERAIR TALENT IN... Voor de vijfde keer gaat de festivalorganisatie van Lowlands op zoek naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.