Gezocht: enthousiaste fotografen voor hiphop- en danceconcerten en festivals!

Tyler, The Creator
Gezocht: enthousiaste fotografen voor hiphop- en danceconcerten en festivals!
Door sjoertb op 22 mei 2017 - 15:53 1 Het festivalseizoen is alweer in volle gang en zoals je van ons gewend bent, is Festivalinfo ook dit jaar weer bij alle festivals om mooie reportages te maken. Ook zijn we het hele jaar door in alle poppodia te vinden om de grootste artiesten vast te leggen. Onze vrijwilligerspool met recensenten en fotografen kan wel wat extra mankracht en daarom zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Nu toffe dance- en hiphopconcerten en festivals (denk WOO HAH, PITCH, Encore, Solar etc) als paddenstoelen uit de grond schieten, zijn we vooral op zoek naar mensen die het leuk vinden om daar voor ons foto's te schieten. Dus ben jij niet weg te slaan op dit soort evenementen? Laat je horen!

Festival- en concertfotograaf worden?

Festivalinfo trekt het hele jaar langs een scala aan festivals en concerten om artiesten en bezoekers vast te leggen. Vorig jaar mochten we bijvoorbeeld Tyler, The Creator vastleggen op WOO HAH!, hadden we Joey Bada$$ voor onze lens op Encore Festival en fotografeerden we het feestende publiek op bij De Jeugd van Tegenwoordig!

Lijkt het jou tof om ons team te komen versterken? Stuur dan een mailtje naar reviews@festivalinfo.nl met een korte motivatie, inclusief woonplaats, ervaring en een link naar je portfolio.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dranouternews2.jpg

LAATSTE NAMEN FESTIVAL DRANOUTER BEKEND (O.A. KIM...Het Dranouter Festival ontstond in 1975 vanuit de toenmalige toonaangevende...

Baroeg Open Air 2017

BAROEG OPEN AIR VOEGT DRIETAL NAMEN VOOR TALENT... Het Rotterdamse gratis eendagsfestival Baroeg Open Air heeft voor de Talent...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.