Duits festival Wacken Open Air legt bierleiding aan

WOA2017 news_groot
Duits festival Wacken Open Air legt bierleiding aan
Door Cartman91 op 24 mei 2017 - 13:43 1 Het Duitse Wacken Open Air had vorig jaar al het afwateringssysteem verbeterd, voor een betere afvoer van het regenwater. Een andere verandering dat het festival doorgevoerd heeft is de naamswijziging van de podia, 'Black Stage' krijgt de naam 'Faster', 'True Stage' wordt 'Harder' en 'Party Stage' wordt hernoemt naar 'Louder'.

Maar het meest opvallende is dat het festival een heuse bierleiding aan het leggen is. Dit moet voorkomen dat tijdens het festival trucks over het terrein moeten rijden om fusten bier aan de drankstalletjes af te leveren. Met de aanleg van een ondergrondse leiding zal dit een stuk makkelijk moeten gaan.



Wacken Open Air vindt plaats van 3 t/m 5 augustus in de gelijknamige plaats. Op het affiche staan onder meer Volbeat, Marilyn Manson, Amon Amarth, Apocalyptica, Lacuna Coil, Dog Eat Dog, Europe, Kadavar, Kreator, Heaven Shall Burn en Architects.

Bron: Metalfan.nl

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalmundial2011

FESTIVAL MUNDIAL LINE-UP BIJNA ROND, MET...Het Tilburgse Festival Mundial heeft een rijtje namen aan de line-up...

Take me to Church

TAKE ME TO CHURCH FESTIVAL KOMENDE HERFST WEER IN... Het Haarlemse Take Me To Church festival vindt ook dit jaar weer plaats. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.