NDSM Scheepsbouwloods ontvangt Paul Kalkbrenner in oktober tijdens ADE

Paul Kalkbrenner
NDSM Scheepsbouwloods ontvangt Paul Kalkbrenner in oktober tijdens ADE
Door ThomasS op 05 juli 2018 - 10:25 1 Paul Kalkbrenner komt met een show naar het Amsterdam Dance Event. De show van de dj en producer vindt plaats op de openingsdag van ADE op woensdag 17 oktober in de NDSM Scheepsbouwloods in Amsterdam.

De kaartverkoop hiervoor start donderdag 12 juli om 10:00 uur. Early bird: € 32 (excl. servicekosten), regulier: € 37 (excl. servicekosten)

Paul Kalkbrenner staat bekend om zijn diepe, minimalistische en melodieuze sound. Sinds hij in 2009 doorbrak met het nummer ‘Sky and Sand’, is de Duitse dj niet meer weg te denken uit het techno genre. Op het moment dat dit nummer uitkomt, is Kalkbrenner al tien jaar actief in de muziekindustrie en zeer succesvol in zijn thuisland. De single, afkomstig van de gelijknamige soundtrack ‘Berlin Calling’, zorgt ervoor dat hij zich ook in Nederland kan meten met de grootste namen in de scene.



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Woo Hah! festival news

WOO HAH! MAAKT BLOKKENSCHEMA BEKEND EN ACTION... Woo Hah! festival heeft nogal met wat afzeggingen te kampen. Cardi B,...

Mixtream 2018

HERMAN BROOD'S WILD ROMANCE NAAR GRATIS TOEGANKELIJK... Vandaag is de headliner van het hoofdpodium van Mixtream Festival 2018...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.