Placebo verklapt komst naar Rock Werchter 2020

Placebo
Placebo verklapt komst naar Rock Werchter 2020
Door sjoertb op 30 januari 2020 - 16:03 1 Het lijkt er sterk op dat Placebo deze zomer op Rock Werchter speelt. Volgens de officiële website van de Britse band gaat het om een show op 5 juli. Festileaks merkte dat vanmiddag op.

De tourdata op placeboworld.co.uk:


Het is nog even wachten op de bevestiging vanuit de Rock Werchter-organisatie. Het komt vaker voor dat een webmaster van een band onaangekondigde data alvast op deze manier verklapt.

De 46ste editie van Rock Werchter vindt plaats van 2 t/m 5 juli in de Belgische gemeente Werchter. Op het programma staan ook onder andere Pearl Jam, System Of A Down, The Strokes, Pixies, Kendrick Lamar, Sum 41 en Thom Yorke.

Tickets voor Rock Werchter zijn nog te verkrijgen. Een combiticket kost je 243 euro, voor een dagkaartje (donderdag / vrijdag / zaterdag / zondag) betaal je 110 euro. De prijzen zijn inclusief servicekosten.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Crazy Sexy Cool

CRAZY SEXY COOL FESTIVAL MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND:... Broederliefde, Lil Kleine, Jonna Fraser, Tabitha & Rolf Sanchez en...

amphifestivalnews

LINE-UP VOOR HET AMPHI FESTIVAL 2020 COMPLEET De line-up van de 2020 editie van het Duitse Amphi Festival is compleet. Het...

REACTIES

Avatar skabuoy
do 30 jan 2020 21:35

skabuoy Ik hoop dat het klopt, het is alweer tien jaar terug dat ik ze voor het laatst zag. En dan meteen maar hopen dat ze niet een andere te gekke band op hetzelfde moment op een ander podium laten spelen, daar zijn ze heel goed in bij Rock Werchter.
Dit zal dan mijn negende keer Placebo live worden, en ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een concert van ze van begin tot eind heb gezien, als me dat überhaupt ooit is gelukt.

 0
Avatar deHertog
vr 31 jan 2020 06:40

deHertog Je kán gewoon blijven staan?

 0
Avatar skabuoy
vr 31 jan 2020 19:19

skabuoy Ach, het is een afweging. Blijf ik staan, en mis ik dan die andere band(s) die op datzelfde moment aan het spelen zijn, of ga ik voor die andere band(s) en mis ik Placebo, of (en meestal draait het daar wel weer op uit) pak ik een stuk van Placebo, en een stuk van die andere(n). Een vaker vookomend festivaldilemma voor mij, maar bij Werchter is het elk jaar raak. Het went.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.