Gratis festivals boeken leuk!

Door Knoedel op 07 mei 2003 - 17:33 Breda Barst, Metropolis en Kaderock zijn drie leuke gratis festivals in respectievelijk Breda, Rotterdam en Den Haag. Alle drie komen met een erg aantrekkelijke line-up.

BREDA BARST wordt 5 en 6 juli gehouden in het centrum van Breda en is er in geslaagd een hele interessante line-up neer te zetten. Zo staan Mountain Men Anonymous en de engelse ragga metal formatie Skindred exclusief in Breda. Andere leuke namen zijn: Fishbone, The Gathering, Green Lizard en Madrugada.

Lees hier alle Breda Barst informatie.

METROPOLIS, een van de grotere gratis openlucht festivals is nog niet helemaal klaar met haar line-up. Onlangs bekend geworden zijn wel: Interpop, Ed Harcourt, Electric Six, The Rotterdam Ska-Jazz Foundation en The Warlocks.

Lees alle Metropolis 2003 informatie hier.


KADEROCK, dat 7 juni in Den Haag wordt gehouden heeft onder andere weten te boeken: Tasha's World, Raymond van het Groenewoud, S.C.A.R. en Kopna Kopna.

Lees alle Kaderock informatie hier!

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Graspop Metal Meeting 2003

GRASPOP METAL MEETING NIEUWE NAMENMet nog een klein 2 maanden te gaan, begint de Graspop Metal-affiche al...

Lowlands logo

'NIEUWE-NAMEN-LOWLANDS-WEEK' OP 3FM + UPDATES Deze hele week worden er op 3FM nieuwe namen bekend gemaakt voor LOWLANDS. In...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.