The Moeller Brothers

Amerika

.....staat voor Johnny en Jay Moeller, allebei lid van The Fabulous Thunderbirds. Johnnie als solo gitarist en zijn broer Jay op drums. Deze twee Texanen hebben bovendien ook Mike Barfield in hun gezelschap. Mike Barfield is een unieke zanger uit Texas van The Hollisters. Dat country en zwarte muziek dicht tegen elkaar kunnen aanschurken was eigenlijk sinds Elvis Presley, Joe Tex , Ray Charles wel bekend. Mike Barfield is één van de betere rock’a billy acts in Texas, maar het geheim schuilt in de stem van Barfield die zijn countryroots niet verloochent maar toch als “soulzanger ” uit de boxen komt.
Johnny Moeller is een fenomeen en al jaren geleden(2007) door Kim Wilson in zijn Thunderbirds gehaald als vervanger van Kid Ramos. Johnny Moeller had voor hij tot The T.Birds toetrad al heel wat getoerd door de V.S en Europa met oa. Sugar Ray, Lou Ann Barton, Darrel Nullisch en zijn muziekmaat Paul Size. Deze band gaat zorgen voor een “ real saturdaynight rub ” in Dongen gevuld met een ‘melting pot” vol met een gevarieerde rootsstijlen!

OUDE OPTREDENS VAN The Moeller Brothers

  • 19 feb `16

KOMENDE OPTREDENS VAN The Moeller Brothers

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Moeller Brothers. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.