Ensemble Zerafin

Nederland

Zerafin is het voormalige “Ensemble Ziggurat”, een kleurrijk, kosmopolitisch ensemble, open en van deze tijd. De musici, die uit alle windstreken vandaan komen, zijn specialisten op hun instrument. Zij leven sinds jaren in Nederland. Zerafin is een hechte groep, door de wol geverfd en gepolijst door een langdurige samenwerking. Zerafin is fris en uitnodigend, en tijdens concerten straalt deze gedreven groep bevlogenheid, vreugde en energie uit.

De muziek van Zerafin beweegt zich tussen hedendaagse gecomponeerde muziek, wereldmuziek en improvisatie. Zerafin werkt regelmatig samen met andere ensembles, musici en kunstenaars uit andere disciplines. Zerafin speelt op kleine, middengrote en grote podia en festivals in het binnen- en buitenland. Zerafin richt zich aan een zo breed mogelijk publiek van muziek- en cultuurgeïnteresseerden.

Zerafin laat de Nederlandse samenleving deelnemen aan de authentieke rijkdom die elke musicus van het ensemble naar Nederland heeft meegenomen. Zerafin is ons geschenk aan de Nederlandse muziek.

OUDE OPTREDENS VAN Ensemble Zerafin

  • 01 apr `16

KOMENDE OPTREDENS VAN Ensemble Zerafin

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Ensemble Zerafin. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.