De Russen Komen

Uit: Enschede - Nederland

Eens in de zoveel tijd staat er een band op met zeldzame kwaliteit. Een band die een inspiratie is voor de muziekminnende individu. Een band met een oogverblindende en oorstrelende frontman, een onnavolbare gitarensectie, een ritmische sectie waar geen speld tussen valt te steken. Een band die relevante maatschappelijke thema’s bespreekbaar maakt, een band die fungeert als een voorbeeld voor allen.
De Russen Komen wachten op die band. Zodra deze band geformeerd is worden zij verzocht zich bij De Russen te melden, zodat zij daar een voorbeeld aan kunnen nemen. Tot die tijd doen De Russen Komen gewoon waar ze zelf zin in hebben.

De Russen Komen zijn:

Martijn: Lead vocals, guitar. Geboren in Prypjat. Heeft als gevolg daarvan een op hol geslagen oxytocineafgifte en het was dan ook niet Rasputin maar Martijn, die zich via Alexandra Fjodornova in de Russische politiek wist te mengen.
Karlien: Guitar, backing vocals. De kolenmijnen en korenvelden van Khalitovo ontvlucht, heeft ze in Nederland haar passie voor anargie, gitaarmuziek, en sport hervonden. Resultaat: een reisverbod naar Rusland, een niet laffe notering op de Interpol ‘most wanted’ lijst, en een mokerharde sound.
Arjen: Bass. Opgevoed door Russische wolven en op zijn 14e gered door Lemmy Kilmister. Traint dagelijks vechtkunsten met zijn Oost-Siberische beer.
Gert-Jan: Drums. Heeft zijn gevoel voor ritme ontdekt in de staalfabriek in Nizjni Tagil. Door Lenin persoonlijk vrijgesteld van de arbeid, om de Amerikaanse muzikanten die tot nu toe de muziekwereld domineren te laten zien dat de CCCP ook in de muziekbusiness superieur is.

OUDE OPTREDENS VAN De Russen Komen

  • 20 jul `17
  • 08 jul

KOMENDE OPTREDENS VAN De Russen Komen

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van De Russen Komen. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN De Russen Komen

Live gezien door: