Judith van der Klip

Judith van der Klip: Violiste
Expertise: combineren van stijlen, coaching, pop-improvisatie en schrijven voor strijkers

Judith is een afgestudeerd violiste met een klassieke opleiding die zich als vanzelfsprekend door alle stijlen heen beweegt. Naast vioolspelen doceert en componeert zij. De viool is haar hoofdinstrument maar ze bespeelt ook graag andere instrumenten zoals altviool, gitaar, mandoline en piano. Tegenwoordig wordt zij veel gevraagd als solistisch gastmuzikant en geeft zij coachings in creativiteit, plankenkoorts, podiumpresentatie en pop-improvisatie. Naast een aantal jaren met Blaudzun getourd te hebben werkt zij met verschillende bekende acts zoals Armin van Buuren en The Trammps. Ze reist vanaf haar zestiende als tourende muzikant over de hele wereld en is regelmatig te zien en horen op radio en TV. Ze is een veelgevraagd muzikant voor het inspelen van orkestpartijen en solo viool en is op vele albums te horen. Judith speelde op festivals als Pinkpop (NL), Lowlands (NL), Sziget (HU), Hurricane (DE), Bravalla (SE), SXSW (US) en Pukkelpop (BE). Als solo-instrumentalist treedt zij regelmatig op in de EDM scene voor tot wel 30.000 man.
Judith werkte o.a. met Bobby Kimball (Toto), The Trammps, Armin van Buuren, Blaudzun, Brennan Heart, Ruben Block (Triggerfinger), Kensington, Stef Bos, Zenga, Bagga Bownz, Eller van Buuren, Cor Bakker, Malando, Elle Bandita, Orgelvreten, Liesa van der Aa, Stevie Ann, Joost van den Broek, Paul Potts, Katherine Jenkins, Do, Camerata Ardesco, Koen Herfst en vele anderen. TV-shows; The Passion, Popstars, TopPop, Mooi Weer De Leeuw, Jensen, De Wereld Draait Door, 3fm Glazen Huis, Nationale Postcodeloterij, WRD-Rockpalast, 3OnStage, Vrije Geluiden, Het uur van de Wolf, Zapp Music Challenge en vele andere.

KOMENDE OPTREDENS VAN Judith van der Klip

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Judith van der Klip. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Judith van der Klip NIEUWS