ARTIEST: Your Average Neighbours

Uit: Rotterdam - Nederland

Halverwege 2015 vonden de Rotterdamse jeugdvrienden David en Tomas elkaar in hun voorliefde voor acts als Radiohead, David Bowie, Bombay Bicycle Club en Pink Floyd. Hierop besloten ze al snel voortaan als duo zelf muziek te gaan maken onder de naam Your Average Neighbours.

In de bandnaam heten ze dan wel ‘average’, maar hun muziek suggereert toch echt het tegenovergestelde. Vanuit de duo bezetting zoeken de jongens de grenzen van hun mogelijkheden op, experimenteren doorlopend en proberen met een frisse kijk op (indie)rock en hippe crossover jazz hun eigen geluid te ontwikkelen.

In het voorjaar van 2016 trad Your Average Neighbours naar buiten en de eerste optredens volgden al snel, waaronder de finale van de Kunstbende Zuid-Holland. De finaleplek leidde onder andere tot een optreden op het Wired Festival op het Rotterdamse Schouwburgplein.
De band staat op 3 juli op het Metropolis festival in Rotterdam. Het duo werkt momenteel hard aan een eerste demo die in de loop van het jaar moet verschijnen. In de tussentijd wil Your Average Neighbours zoveel mogelijk podiumervaring opdoen door overal waar mogelijk op te treden!


David Marcinek (18) - gitaar, zang
Tomas Noordsij (17) - drums, toetsen

OUDE OPTREDENS VAN Your Average Neighbours

KOMENDE OPTREDENS VAN Your Average Neighbours

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Your Average Neighbours. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Your Average Neighbours