ARTIEST: Black Bone

Uit: Eindhoven - Nederland

In het voorjaar van 2012 bracht Black Bone haar eerste album uit, Back To Mayhem. Nu, ruim vier en een half jaar later, krijgt dit album een pers release. Een heruitgave op vinyl dus. Dat wordt natuurlijk gevierd met een vette show vol oud en nieuw werk van de rockers.
Eindhoven als Rock City heeft een band van formaat aan Black Bone. Deze drie gasten, allen begin twintig, kunnen de hele wereld aan. Maar hebben inmiddels ook heel de wereld al gehad. Het begon met het voorprogramma van Deep Purple eind 2011. Daarna volgden de supports van Slash, Saxon, Status Quo en shows op festivals als Bospop en Paaspop.

Wie denkt dat Eindhoven Rockcity gaat inleveren met het afscheid van Peter Pan Speedrock zit er helemaal naast! Het is dan ook niet voor niets dat de frontman van PPS, Peter van Elderen, de mix van Black Bone’s tweede album, Blessing In Disguise, voor zijn rekening nam.

OUDE OPTREDENS VAN Black Bone

KOMENDE OPTREDENS VAN Black Bone

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Black Bone. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Black Bone

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: