ARTIEST: Kaiser Chiefs

Uit: Leeds - Engeland    Genre(s): Pop - britpop

Toen Kaiser Chiefs in Leeds in de zomer van 2003 was gevormd, was het niet hun doel om zalen te vullen en te touren. De vijf Britpop-geobsedeerden vatten het plan om wat geld te verdienen met hun optreden op het Leeds Festival. Maar 18 maanden later stonden de jongens in de Britse hitparade, traden ze op in steden als Moskou, en waren ze de support band bij Franz Ferdinand.

Dit was nog maar het begin, want de band ontwikkelde zich als de koning van de meezingers. Met singles: 'Oh My God', 'I Predict a Riot', 'Ruby' en 'Everyday I Love You Less and Less' is live succes gegarandeerd.

Kaiser Chiefs bestaat uit Ricky Wilson (zang), Andrew 'Whitey' White (gitaar), Simon Rix (basgitaar), Nick 'Peanut' Baines (keyboard) en Nick Hodgson (drum en zang).

OUDE OPTREDENS VAN Kaiser Chiefs

Beijk alle oude (112) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Kaiser Chiefs

OUDE OPTREDENS VAN Kaiser Chiefs

Beijk alle oude (112) oude optredens

FOTO'S VAN Kaiser Chiefs

Foto Kaiser Chiefs te Kaiser Chiefs - 12/11/06 - Melkweg Foto Kaiser Chiefs te Kaiser Chiefs - 23/10 - Paradiso Foto Kaiser Chiefs te Kaiser Chiefs - 14-11 - Heineken Music Hall Foto Kaiser Chiefs te Kaiser Chiefs - 23/10 - Paradiso Foto Kaiser Chiefs te Pinkpop 2006 Foto Kaiser Chiefs te Pinkpop 2011
 
Bekijk alle 151 foto's van Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs NIEUWS

Al het Kaiser Chiefs nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: