ARTIEST: Kaiser Chiefs

Uit: Leeds - Engeland    Genre(s): Pop - britpop

Toen Kaiser Chiefs in Leeds in de zomer van 2003 was gevormd, was het niet hun doel om zalen te vullen en te touren. De vijf Britpop-geobsedeerden vatten het plan om wat geld te verdienen met hun optreden op het Leeds Festival. Maar 18 maanden later stonden de jongens in de Britse hitparade, traden ze op in steden als Moskou, en waren ze de support band bij Franz Ferdinand.

Dit was nog maar het begin, want de band ontwikkelde zich als de koning van de meezingers. Met singles: 'Oh My God', 'I Predict a Riot', 'Ruby' en 'Everyday I Love You Less and Less' is live succes gegarandeerd.

Kaiser Chiefs bestaat uit Ricky Wilson (zang), Andrew 'Whitey' White (gitaar), Simon Rix (basgitaar), Nick 'Peanut' Baines (keyboard) en Nick Hodgson (drum en zang).

OUDE OPTREDENS VAN Kaiser Chiefs

Beijk alle oude (112) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Kaiser Chiefs

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Kaiser Chiefs. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Kaiser Chiefs

Beijk alle oude (112) oude optredens

FOTO'S VAN Kaiser Chiefs

Foto Kaiser Chiefs te Suikerrock 2013 Foto Kaiser Chiefs te Kaiser Chiefs - 23/10 - Paradiso Foto Kaiser Chiefs te Zwarte Cross 2012 Foto Kaiser Chiefs te Pinkpop 2005 Foto Kaiser Chiefs te Kaiser Chiefs - 16/2 - HMH Foto Kaiser Chiefs te Suikerrock 2013
 
Bekijk alle 151 foto's van Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs NIEUWS

Al het Kaiser Chiefs nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: