ARTIEST: Nod Stewart & The Faces

Het is alsof Rod Stewart & The Faces hebben besloten een eenmalige reunie te houden! Dezelfde rauwe energie en brutaliteit, afgewisseld met breekbare emotie gebundeld in de altijd herkenbare sound en songs die Stewart ook solo bleef produceren. Alles klopt. De stem, de instrumentale invulling, de energie, de humor en het muzikale plezier. Sluit je ogen en je bent ineens terug in de 70's, 80's en 90's.

Want Nod Stewart is niet zomaar een tribute band die het repertoire braaf naspeelt of die het alleen moet hebben van uiterlijkheden. Door hun professionele ervaring en muzikale roots, weten de bandleden van Nod Stewart niet alleen de kern en energie van dit repertoire tot op de noot te vangen, maar ze zijn als fan van het eerste uur ook in staat muzikale uitstapjes te maken die geheel in stijl blijven.

Dat kan omdat de bandleden van Nod Stewart met elkaar gemeen hebben dat hun muzikale roots voor een groot deel gevormd zijn door juist die muziek van Rod Stewart & The Faces. Koppel dit vervolgens aan hun decennialange muzikale carrieres met bekende acts in binnen- en buitenland en het recept is daar voor een professionele aanpak zowel als die broodnodige benadering om de beleving compleet te maken. Oftewel, liefde en energie gekoppeld aan vakmanschap.

Ntauurlijk komen alle hits voorbij van The Faces en van Rod solo. En om het reunie gevoel te versterken worden die hier en daar afgewisseld met iets minder bekende nummers die Rod nauw aan het hart liggen, weten wij uit welingelichte kringen.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

FOTO'S VAN Nod Stewart & The Faces

Foto Nod Stewart & The Faces te Night at the Park 2017 Foto Nod Stewart & The Faces te Night at the Park 2017 Foto Nod Stewart & The Faces te Night at the Park 2017
 
Bekijk alle 3 foto's van Nod Stewart & The Faces

Live gezien door: