The Wise Guyz

Ukraine

The Wise Guyz is de nieuwe sensatie in de rockabilly-scene!

Dit Oekraïnse trio heeft zich laten beïnvloeden door beste Amerikaanse muziekstromingen zoals country en western, jump blues en rockabilly.
Opgericht in 1999 door frontman Chris Bird begonnen ze met neo-rockabilly en old-school psychobilly. In hun beginjaren wisselden ze nogal eens van muzikant en ontdekten ze uiteindelijk hun ware passie, namelijk authentieke rockabilly waarvoor ze in 2007 de basis legden. Een jaar later volgde hun debuutalbum 'Non-Stop Boogie' (2008) waarna elk jaar een nieuw album verscheen met bijna uitsluitend eigen werk.
Dankzij 'Tasmanian Devils' in 2010 kwam hun internationale carrière pas goed van de grond waardoor ze voet aan de grond kregen in Duitsland en spoedig volgden Polen en Spanje.
In Nederland zijn ze nog één van de best bewaarde rockabilly-geheimen, maar dat staat op het punt om te veranderen.

Met drie in eigen beheer uitgebrachte albums en een hun vierde album via het platenlabel El Toro Records, waren ze gereed om in de internationale muziekwereld te gaan maken.
Aan hun 5e album wordt al even gewerkt maar door hun drukke tourschema komen ze er steeds niet aan toe.

OUDE OPTREDENS VAN The Wise Guyz

  • 21 jul
  • 06 - 08   jul
  • 02 apr `17

KOMENDE OPTREDENS VAN The Wise Guyz

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Wise Guyz. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Wise Guyz

The Wise Guyz NIEUWS

Live gezien door: