24H Psycho

Uit: Eindhoven - Nederland    Genre(s): Rock - rock Metal - metal

24hPsycho uit Eindhoven en omgeving vindt zijn oorsprong in 2000 wanneer bassist Marcel, drummer Gijs en gitarist Ron elkaar vinden en wekelijks samenkomen om te jammen.
Marcel en Gijs kenden elkaar uit het inmiddels ter ziele gegane Divinity en voordat Ron overstapt op gitaar had hij als bassist de nodige ervaring opgedaan bij Morgaine.
Uit die wekelijkse vruchtbare jamsessies ontstaan voldoende ideeën die later de basis zouden vormen voor talrijke eigen nummers. Een eerste zanger verlaat de band nog voordat de formatie op de planken staat.
Marcus dient zich aan als nieuwe zanger. Zijn melodieuze zanglijnen en teksten wijzigden de muzikale koers van de band bij het schrijven van nieuw materiaal.
Wanneer drummer Gijs zijn stokken naast zich neerlegt, neemt Martin de honneurs waar op de drumkruk.

24hPsycho speelt stevige melodieuze rock met een vleugje metal waarbij de diverse muzikale invloeden van de bandleden samensmelten tot een eigenzinnig en eerlijk geheel waarin het volgen van trends geen rol speelt.
De stevige gitaarriffs worden ondersteund door een uiterst solide ritmesectie waarbij groove, melodie en sfeer hand in hand gaan.

OUDE OPTREDENS VAN 24H Psycho

  • 18 sep

KOMENDE OPTREDENS VAN 24H Psycho

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van 24H Psycho. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.