M&G

Uit: Eindhoven - Nederland

Ruim baan voor bands van eigen bodem die het verdienen om in de aandacht te staan. Zo ook een pareltje uit ‘Rockcity’ Eindhoven: M&G. De band is ontstaan door vriendschap en gedeelde liefde voor het schrijven van nieuwe muziek in een stijl die het beste valt te omschrijven als americana en bluesrock, vooral beïnvloed door muziek uit de late jaren 80.
Met strakke gitaarsolo’s, polyfone zang en een stevige ritmesectie creëert de band een typisch eigen M&G geluid. Sinds de oprichting in 2014 heeft de band vele nummers gecomponeerd waarvan een mooie bloemlezing terecht is gekomen op het eerste album “Out of the Blue“.
Het album mag inmiddels rekenen op veel positieve reacties en kritieken in binnen en buitenland. De titelsong was in de USA goed voor een award van een radio station in Los Angeles.
M&G bestaat uit: Jacqueline Meijer (Lead Vocals), Gerrit de Groot (Guitar, Vocals), Marc Meijer (Bas), Margo de Groot (Keys, Vocals) en Marcel van Dinther (Drums).

KOMENDE OPTREDENS VAN M&G

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van M&G. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.