Kelly Sloan

Uit: Almonte Ontario - Canada

Kelly Sloan, Canadese folk soul singer songwriter is talentvol op zowel gitaar als piano. Zij schrijft haar eigen materiaal sinds de release van haar eerste album ‘ Always Changes’ in 2008. Gevolgd door haar tweede album, Kelly Sloan (2010). Op haar nieuwe album, opgenomen in de herfst van vorig jaar in Halifax, blijft ze trouw aan haar rauwe en ernstige songwriting stijlen, met liedjes doordrenkt van invloeden van folk en country tot pop en rock uit de 50 en 60-er jaren. Deze keer echter neemt Sloan een avontuurlijke stap naar een meer gedurfd terrein met een sterkere aanwezigheid van gitaarwerk, afwisselende ritmes, en wat toegevoegde synth, wat zorgt voor een nog meer gevarieerd geluid.
Kelly Sloan is bekroond met de Galaxie Rising Star Award en trad op op het Ottawa Bluesfest, Folkfest, Jazz Festival. Zij stond in het voorprogramma van Basia Bulat, Josh Ritter en Jim Bryson.

OUDE OPTREDENS VAN Kelly Sloan

  • 19 nov `17

KOMENDE OPTREDENS VAN Kelly Sloan

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Kelly Sloan. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.