On the Cover

Nederland    Genre(s): Covers - covers

On The Cover is een zesmans formatie uit het noorden van Overijssel. Vijf van de leden spelen al meer dan 10 jaar samen en dat mag enigszins uniek genoemd worden.

Door de jaren heen hebben ze de nodige bühne-ervaring in o.a. café’s, discotheken en festivals opgebouwd en staan ze garant voor een gezellig avondje uit. Met bekende nederlandse bands zoals Di-rect, Skik, Van DikHout en Normaal hebben ze al meerdere malen een voor- of naprogramma mogen verzorgen alsmede van buitenlandse bands zoals Ten Years After, Slade, Big Generator en Son of a Bitch (voormalig Saxon).

Als top 100-rock band brengt On The Cover vol overgave rock-klassiekers maar ook actuele muziek ten gehore. Ze zijn als band reuzetrots op wat ze doen en zijn stuk voor stuk muzikanten in hart en nieren. Gezien de lovende reakties is het voor hun publiek een aangename ontspanning om naar hen te luisteren en te kijken. Dit geeft de band alleen maar meer plezier en inspiratie om van elk optreden een feest te maken.

OUDE OPTREDENS VAN On the Cover

  • 05 okt
  • 13 mei
  • 05 - 07   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN On the Cover

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van On the Cover. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN On the Cover

Live gezien door: