J R&B

Uit: Leeuwarden - Nederland

Band
Jan Dorenbos (drums)
Rob Artz (gitaar)
Bart Dijkstra (bas & zang)



J R&B – Drie muzikanten die elkaar eindelijk in één band hebben gevonden!

Dit trio is teruggekeerd naar de essentie van het maken van muziek. Het elkaar de ruimte geven in mooie songs uit de “rhythm and blues”-traditie… Kortom: een trio waar de bezieling van het maken van muziek altijd aanwezig is!

Sinds de oprichting in maart 2017 is het snel gegaan met Jan, Rob en Bart. Alle drie zoekende, zonder al te veel concessies te hoeven doen ten opzichte van hun persoonlijke spel.

Uiteindelijk hebben ze elkaar gevonden in J R&B, waar de chemie al vanaf de eerste jamsessie er voor zorgde dat de heren volledig zichzelf kunnen zijn. Een unieke beleving voor Jan, Rob en Bart.

De passie voor de blues en de emoties in hun samenspel zorgden er voor dat J R&B vanaf hun eerste try-out reeds diverse podia met succes hebben bezocht. Een live TV-uitzending voor RTV Kanaal 30 werd zeer goed ontvangen.

Ook voor de toekomst is het trio alweer gevraagd hun blues ballads ten gehore te brengen. Zo zullen zij “Leeuwarden is met Friesland de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018…” in het voorjaar van dat jaar vertegenwoordigen met een aantal optredens op diverse locaties in de hoofdstad en is een tour door Denemarken in de maak

OUDE OPTREDENS VAN J R&B

  • 20 mei `18
  • 28 apr `18
  • 06 apr `18
  • 28 mrt `18
  • 18 mrt `18
  • 24 feb `18

KOMENDE OPTREDENS VAN J R&B

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van J R&B. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN J R&B