Son of Town Hall

Uit: London - Engeland

Wie zijn Son of Town Hall? Stel je voor dat Simon en Garfunkel verdwaald zijn op zee. Zout in hun baarden, de wind in hun rug en whisky in hun flessen. Welke liedjes zouden ze zingen terwijl ze als melodieuze wildemannen op de planken van hun boot stompen? Welkom bij de mythische wereld van de Son of Town Hall, het ongebruikelijke verbond van Ben Parker uit Londen, Engeland en David Berkeley uit Santa Fe, New Mexico.

Ben Parker is een zeer gewild liedjesschrijver, producent en multi-instrumentalist in Londen. En Berkeley, een beroemde zanger, liedjesschrijver, gitarist en auteur in New Mexico. Samen hebben ze een wereld gecreëerd die tijd en ruimte overschrijdt, compleet met victoriaanse outfits. Liedjes als meditaties over de zee en die smeken om meegezongen te worden. Hun optreden laat je achter met een hart vol gelach en tranen, dronken van het avontuur en de tragische schoonheid van de menselijke bestaan.

OUDE OPTREDENS VAN Son of Town Hall

  • 23 mei `22
  • 20 mei `22
  • 25 feb `18

KOMENDE OPTREDENS VAN Son of Town Hall

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Son of Town Hall. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Son of Town Hall