Emily and The Young Ones

Uit: Hoeksche Waard - Nederland

Bluesrock uit de Hoeksche Waard!

Met het spelen van covers in lokale cafes en evenementen, voornamelijk muziek van de jaren 90 tot heden, werd de vriendschappelijke en muzikale band steeds hechter. Na het verhuizen van Emily naar Zweden heeft zij de band nooit officieel verlaten, want bij gelegenheid heeft ze nog gastoptredens verzorgd, wat in de toekomst zeker zal blijven gebeuren.

De bandnaam is altijd behouden gebleven maar de muziek kreeg meer jaren ‘70 en ‘80 rock- en blues invloeden van o.a. The Who, Creedence Clearwater Revival, Fleetwood Mac, Steppenwolf en The Rolling Stones.

Na een aantal jaar als volledige coverband gespeeld te hebben was 2018 het jaar van de eerste debut EP ‘Island Life’ met eigen werk. De bluesrock nummers zijn geinspireerd op de thuisbasis van de band, het prachtige eiland ‘Hoeksche Waard’ vlak onder Rotterdam.

2019 is het jaar van de eerste videoclip 'Screaming Walls', opgenomen in het vervallen pand De Posthoorn in thuisbasis Puttershoek.

OUDE OPTREDENS VAN Emily and The Young Ones

  • 25 - 26   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Emily and The Young Ones

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Emily and The Young Ones. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.