DJ Dfunk

Uit: Amsterdam - Nederland

DJ D’ funk wordt in 1982 als Wouter van der Pauw geboren. Hij komt terecht in een huis waar muziek meer regel dan uitzondering is. Vanaf jongs af aan wordt hij gestimuleerd om met muziek aan de slag te gaan. Wat begint met onschuldig saxofoon spelen eindigt in een muziek verslaving die uitmondt in een paar draaitafels en een goede speaker set.

DJ D' funk is al een paar jaar actief binnen de Nederlandse DJ scène. Zijn groovy house was in het verleden onder anderen te horen in clubs als de Paradiso, de Melkweg, Sinners in heaven, de Rechter en vele anderen clubs. Daarnaast heeft hij dit jaar voor het eerst ervaring opgedaan buiten onze landsgrenzen.

De passie voor muziek komt terug in zijn levendige en uplifting sets. D’ funk staat bekend om zijn zuivere en funky house klanken. Platen die je zal terugvinden in zijn set zijn onder anderen, ATFC ft OnePhatDIva – Bad Habbit, Rune – Calabria, Olav Basoski – Waterman en veel meer funky en groovy house platen.

KOMENDE OPTREDENS VAN DJ Dfunk

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van DJ Dfunk. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.