CNCO

Amerika

CNCO is een Latijns-Amerikaanse boyband, die in 2015 tijdens het TV-programma La Banda (bedacht door Ricky Martin en Simon Cowell) werd samengesteld. CNCO brak werelwijd door met monsterhit 'Reggaeton Lento’, het nummer is goed voor 428 miljoen streams op Spotify en ruim 1,4 miljard views op YouTube. De vijfkoppige band, met leden uit Ecuador, Cuba, Mexico, de Dominicaanse Republiek en Puerto Rico, wist met hun tweede album 'CNCO’ tevens het bestverkopende Latin album van 2018 op hun naam te schrijven.

CNCO brengt een mix van latin pop en reggaeton, speelden in 2017 maar liefst 40 uitverkochte shows in 15 verschillende landen en waren het voorprogramma van wereldsterren als Enrique Iglesias, Ariana Grande, Ricky Martin en Pitbull. Met meer dan 6,5 miljoen volgers op social media mag CNCO zich met recht een online sensatie noemen. Ze zijn een van de meest succesvolle nieuwkomers zijn binnen de latin scene sinds lange tijd.

OUDE OPTREDENS VAN CNCO

  • 22 mrt `19
  • 21 mrt `19

KOMENDE OPTREDENS VAN CNCO

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van CNCO. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN CNCO

CNCO NIEUWS