ARTIEST: NEIL DIAMOND MEMORIES BAND

Uit: EINDHOVEN - Nederland

Je hebt topartiesten en artiesten die hier bovenuit stijgen. Neil Diamond is hier één van en deze bandleden hebben hem altijd bewonderd. Uit deze bewondering ontstond al vroeg een droom… een Neil Diamond Memories Tribute Band oprichten, een band met internationale allure.
Die droom werd in 2017 werkelijkheid. Een band met top muzikanten werd gevormd: De Neil Diamond Memories Band. Ervaren en bevlogen muzikanten, die veel ervaring hebben opgedaan in theaters, festivals en diverse muzikale projecten. Marcel Mulders is bandleider en hij kruipt als frontman in de huid van Neil Diamond.
De shows en de songs van Neil Diamond uit de jaren zeventig hebben grote indruk gemaakt op alle bandleden. Zij willen de sfeer van de legendarische concerten Hot August Night en Love at the Greek (terug)brengen.
De Neil Diamond Memories Band uit Nederland heeft inmiddels diverse shows gedaan en met groot succes! Men beleeft een avond vol mooie herinneringen, sfeer, warmte, het leven van Neil en veel hits in een echte 70’s sfeer. Door deze fantastische beleving wordt het publiek meegezogen naar deze jaren.
De Neil Diamond Memories Band wil de toeschouwer het gevoel geven dat ze in een tijdmachine zijn gestapt naar de jaren zeventig. Alsof ze live aanwezig zijn bij een van Neil Diamond’s grote concerten. Kom het zelf beleven!

OUDE OPTREDENS VAN NEIL DIAMOND MEMORIES BAND

  • 11 apr `20
  • 12 - 14   jul

KOMENDE OPTREDENS VAN NEIL DIAMOND MEMORIES BAND

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van NEIL DIAMOND MEMORIES BAND. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN NEIL DIAMOND MEMORIES BAND

NEIL DIAMOND MEMORIES BAND NIEUWS