Bianca Del Rio

Amerika

Bianca Del Rio schreef geschiedenis met haar stand-upcomedytour "It”s Jester Joke” waarmee ze de eerste dragqueen was die als hoofdact in een uitverkochte Wembley Arena en Carnegie Hall stond. Zij ontving heel wat lof voor deze "werkelijk buitengewone belevenis” (Instinct Magazine). Tijdens haar "Unsanitized”-tournee haalt de grappigste dragsuperster van Amerika haar kribbige openhartigheid, onberispelijke timing en politiek incorrecte humor boven voor een unieke voorstelling.

Bianca is een klasse apart in het genre van de insult comedy. Met haar vurige, grappige en glamoureuze verschijning drukte ze met een passage in RuPaul’s Drag Race haar stempel op de popcultuur. De New York Times noemde haar al de "Joan Rivers of the Drag World”, en net als Joan is er niets dat Bianca niet durft te zeggen. Ze noemt zichzelf een "clown in een jurk” en wijst er graag op dat ze zelf de grootste grap van allemaal is.

OUDE OPTREDENS VAN Bianca Del Rio

  • 04 aug `22
  • 05 jun `22

KOMENDE OPTREDENS VAN Bianca Del Rio

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Bianca Del Rio. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Bianca Del Rio

Bianca Del Rio NIEUWS