The Nude Party

Amerika

De zes bandleden van The Nude Party hebben elkaar leren kennen op North Carolina’s Appalachian State University, waar ze samen in een huis woonden. Inmiddels zijn ze verhuisd naar een huis met een groot stuk grond, diep in het Catskillgebertge, zo’n 150km boven NYC. Daar kwam de inspiratie en schreven ze veel van hun bijzondere muziek. Zoals veel jonge bands die ineens succes krijgen, ondervond The Nude Party de stress, druk, persoonlijke beroering en een veranderende interne dynamiek tijdens het touren. De band had al die tijd geen ruimte voor creativiteit. Pas toen ze er, eenmaal thuis, weer voor gingen zitten en nummers gingen schrijven volgde de ontlading van al die opgebouwde spanning.

OUDE OPTREDENS VAN The Nude Party

  • 14 jun `23
  • 31 - 02   mei
  • 09 - 11   mei

KOMENDE OPTREDENS VAN The Nude Party

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Nude Party. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Nude Party

The Nude Party NIEUWS

CD-RECENSIES

The Nude Party Rides On cover

The Nude Party - Rides On

Sweet licks? Check. Barn-rock? Check. The Nude Party ? Che-huh? Anders dan de naam doet verwachten, is dit niet een of ander weird album. Het was in het begin gewoon een...

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: