Post Modern

Uit: Assen - Nederland

De Assense band Post Modern, bestaad uit: Deborah Ottens (15, zang), Norman Dijkema (17, gitaar), Jeroen de Baat (18, Bass), Martin Zant (20, gitaar) en Arne Bakker (17, drums). De stijl is eigenlijk vrij moeilijk te definieren, maar deze is in ieder geval volop in ontwikkeling. Noem het alternative rock, indie pop, metal, teringherrie, whatever, 1 ding is in ieder geval duidelijk: het is geen sky radio muziek.
Rond april/mei 2004 is de band in zijn embryonale fase opgericht, en na een aantal wisselingen van bandleden lijkt de formatie nu redelijk stabiel. De geschiedenis van de band in een notendop: Norman plaatst advertentie, Deb reageert daarop, Martin voegt zich bij de 2, net als bassist Maarten.In dit prille stadium heeft de band nog geen drummer, maar des te meer enthousiasme,
en al snel volgt de eerste repetitie. Na 2 a 3 repetities verlaat Norman wegens omstandigheden tijdelijk de band. Martin trekt in Norman’s afwezigheid drummer Dennis aan, terwijl de band zich ontdoet van bassist Maarten wegens te geringe vaardigheden op de bass. Kort daarna voegt Norman zich weer bij de band, om even later bassist Wouter aan te rekken. In deze line-up begint de band goed op gang te komen, en eigen nummers volgen al snel. Na een tijdje echter blijkt Dennis qua pesoonlijkheid en muzikale voorkeur toch niet zo goed in de band te passen, en dus verlaat hij de band.De zoektocht naar een nieuwe drummer verloopt verrassend voorspoedig, en na een paar dagen al wordt Arne lid van de band. Een schot in de roos zo blijkt!

KOMENDE OPTREDENS VAN Post Modern

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Post Modern. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.