K-PAX Bluesband "Tribute to Stevie Ray Vaughan"

België

K-Pax kopieert de tracks van Stevie Ray Vaughan niet noot voor noot, ze improviseren heel vaak en laten het eigen gevoel en gevoel van het moment heersen! Ze herinterpreteren op onze hun eigen manier de werken van de meester van de blues-revival van de jaren 80 Mr Stevie Ray Vaughan. Herinterpreteren… eigen gevoel…. Is dit vloeken in de kerk? Voor sommigen wellicht wel, maar dat K-Pax het respectvol en met veel kwaliteit doet, dat is zeker en vast.

Frontman / gitarist Rudy De Marie ontdekte al op 5-jarige leeftijd het uitgestrekte universum van Blues. In 2006 richtte hij K-Pax Blues Band op om SRV te eren op zijn eigen manier. Daarvoor heeft hij Marcus Weymaere (drums) meegenomen die zijn sporen als verdiend heeft bij o.a. King Mo en Phil Bee’s Freedom. Uit die laatste band komt ook Carlo van Belleghem die de basgistaar voor zijn rekening neemt.

OUDE OPTREDENS VAN K-PAX Bluesband "Tribute to Stevie Ray Vaughan"

  • 28 - 30   okt
  • 15 mrt `22
  • 29 mrt `19

KOMENDE OPTREDENS VAN K-PAX Bluesband "Tribute to Stevie Ray Vaughan"

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van K-PAX Bluesband "Tribute to Stevie Ray Vaughan". Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN K-PAX Bluesband "Tribute to Stevie Ray Vaughan"