Mrs. Jazzinova

Het is verrassend om overbekende hits een keer in een andere stijl te horen. En voor ons, muzikanten, is het leuk om de grote hits een eigen signatuur te geven. Billie Jean wordt geshuffled, en Easy lover klinkt heel easy in Bossa nova. Popmuziek van toen en nu wordt vakkundig voorzien van de Mrs. Jazzinova-signatuur. Hier en daar wordt een akkoord veranderd, tempo en 'feel' worden aangepast. Het repertoire van Mrs. Jazzinova is over-bekend, en toch 'anders'. Stijlvol, bescheiden en uitzonderlijk door de verfrissende arrangementen. 
Je zou denken dat Mrs. Jazzinova daarom met name geschikt is als achtergrondmuziek. Maar dat is niet helemaal waar! We kunnen ook op de voorgrond treden, en een avond echt een feest laten worden.
'Hard' wordt het nooit, we blijven ons semi-akoestisch geluid houden.
Als extraatje nemen we dan wel een saxofonist mee, of een trompettist, of een gitarist; de klant mag kiezen (we kunnen ze ook alledrie meenemen

OUDE OPTREDENS VAN Mrs. Jazzinova

  • 30 - 02   mei

KOMENDE OPTREDENS VAN Mrs. Jazzinova

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Mrs. Jazzinova. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.