Edsel Juliet & His Salsa SessionBand

Uit: Hoorn - Nederland

Haal Latijns- en Zuid-Amerika naar je event! Salsamuziek zoals het is bedoeld: puur en eerlijk, vertolkt door Edsel Juliet & His Salsa SessionBand.
Laat je meeslepen op de geweldige ritmes en de verbinding tussen de muzikanten onder leiding van Edsel Juliet die voor deze gelegenheid zelf de timbales speelt.

Edsel Juliet & His Salsa SessionBand bestaat uit een basisband van 7 man/vrouw professionele muzikanten, inclusief Edsel en brengen het beste van de salsamuziek. Klassiekers maar ook eigen composities passeren de muzikale revue. De interactie met de muzikanten en het publiek staat voorop en dat maakt ieder optreden een feest. Diverse muzikanten sluiten zich aan bij de optredens en het kan zo maar zijn dat er in plaats van 7 personen meer muzikanten staan mee te spelen. Dit alles maakt een optreden van Edsel Juliet & His Salsa SessionBand keer op keer uniek omdat vaak ter plekke nieuwe composities of arrangementen ontstaan.

De muziek van Edsel Juliet & His Salsa SessionBand heeft een boodschap. Tijdens een optreden gaat het niet alleen om goede muziek maar ook het showelement, de entertainment of de samenwerking tussen de muzikanten maar ook om de interactie met het publiek maakt het af!
Meer info op edseljuliet.com

KOMENDE OPTREDENS VAN Edsel Juliet & His Salsa SessionBand

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Edsel Juliet & His Salsa SessionBand. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.