Fuzzball Jr.

FuzzBall Jr. is een aanstekelijke ruige, energieke rock band.
Met alle muzikale ervaringen uit vorige bands, bundelde de twee broers Jeroen en Peter, samen met neef Hartger de krachten samen. Na de eerste jamsessie met vele muzikale invloeden van o.a. Jimi Hendrix, the Black Keys en Foo Fighters, werd bassist Fortuné toegevoegd om het muzikaal compleet te maken.
Met deze uitbreiding zijn ze klaar om op de podia te ROCKEN!

Na een tijd als trio geopereerd te hebben is Fuzzball Jr. alweer sinds enige tijd compleet met vierde man. De mannen van Fuzzball Jr zijn doordrenkt met actieve, harde maar nog belangrijker melodieuze rock. Fuzzball Jr. is gevormd en geïnspireerd door invloeden van o.a. Jimi Hendrix, The Black Keys en The Foo Fighters. Deze invloeden zijn duidelijk te horen in de stijlvolle solo's en ietwat funky blues-rock die ze tijdens optredens met veel energie en overtuiging ten gehore brengen. Momenteel breiden ze hun repertoire uit en ligt de focus op het verbeteren van de show waarin ze regelmatig nieuwe muzikale verrassingen weten te verwerken.

OUDE OPTREDENS VAN Fuzzball Jr.

  • 04 - 05   sep
  • 11 okt `19

KOMENDE OPTREDENS VAN Fuzzball Jr.

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Fuzzball Jr.. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Fuzzball Jr.