Piano Man Band

Nederland

Billy Joel en Elton John behoren tot de meest succesvolle soloartiesten aller tijden, beleefden allebei hun doorbraak in de jaren '70 en trekken tot op de dag van vandaag nog overal ter wereld volle stadions. Singer-songwriter en pianist Daniel Roos (Gorinchem, 1987) is al van jongs af aan groot liefhebber van de muziek van de twee wereldsterren. Er ligt dus een vanzelfsprekendheid in de keuze om aan beide artiesten een eerbetoon te houden. Een bepaalde verbondenheid voelen ze zelf trouwens ook; ze zijn jarenlang met z'n tweeën op tournee geweest.

Naast optredens met zijn eigen muziek en met verschillende bands in binnen- en buitenland deed Daniel meerdere theatertournees als muzikaal begeleider van cabaretier Sjaak Bral. De afgelopen jaren heeft hij vooral als barpianist opgetreden, zoals zijn muzikale helden ook ooit begonnen zijn. Billy Joel haalde uit zijn tijd als barpianist de inspiratie voor de klassieker “Piano Man”, waarnaar de tribute band daarom ook vernoemd is; de band van een 'piano man' als eerbetoon aan de twee grootste 'piano mannen' van de popmuziek!

OUDE OPTREDENS VAN Piano Man Band

  • 19 feb `22
  • 15 jan `22
  • 24 apr `20
  • 28 sep `19

KOMENDE OPTREDENS VAN Piano Man Band

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Piano Man Band. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Piano Man Band