R...U...Ready!?

Uit: Winterswijk - Nederland    Genre(s): Covers - covers

Wanneer krijg jij het ultieme ‘Yes-Gevoel’ als je naar een concert gaat!? Wat zijn jouw voorwaarden voor een gezellig avondje stappen!? Moet het de pan uit swingen!? Moet je keihard mee kunnen zingen met bekende liedjes!? Wil je de kwaliteit van de band terughoren in eigen werk, dat niet van de covers is te onderscheiden!? Moet de band een echte LIVE-act zijn, dus niet alleen goed om te horen, maar ook boeiend om naar te kijken!?
Als je op de meeste vragen bevestigend kunt antwoorden, dan ben jij helemaal klaar voor: “R...U...READY!?”
Deze tienpersoonsformatie uit Winterswijk voldoet namelijk aan al deze eisen. Gesterkt met een uitgebreide blazerssectie, die kan vertrouwen op een solide basisband laten deze muziekofielen je meereizen door de geschiedenis van de popmuziek. Eén van de favoriete vervoersmiddelen is de Soultrain. Bij de medereizigers tref je onder andere aan: James Brown, Sam & Dave, Otis Redding, Aretha Franklin, Wilson Pickett, Ike & Tina Turner enz. enz. De reis wordt met het grootste gemak vervolgd naar de recentere hits met muziek van U2, Robbie Williams, Mary Mary, Tower of Power, Mother’s Finest.
Zonder publiek geen band -zonder band geen publiek.
Het publiek heeft daarom bij een optreden van R...U...READY!? altijd een belangrijk aandeel. Niet alleen om te horen, maar ook zien, voelen en beleven, is het motto!!!

OUDE OPTREDENS VAN R...U...Ready!?

  • 21 mei
  • 16 jan

KOMENDE OPTREDENS VAN R...U...Ready!?

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van R...U...Ready!?. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN R...U...Ready!?