Ashi

Uit: Amsterdam - Nederland

ASHI is een Amsterdamse rapper met Marokkaanse en Egyptische roots.

Toen Ashi begin 2017 op een feest in de Amsterdamse club Nova was en hoorde dat Iliassopdebeat voor die avond geen MC had, liep Ashi direct op de succesvolle producer en dj af. Hij stelde hem voor om zijn MC te zijn. Op de vraag of Ashi uberhaupt kon MC’en, antwoordde Ashi zelfverzekerd: ‘Ja, man.’ Hij had het nog nooit gedaan. Die avond kon niemand zien dat het zijn eerste keer was. Al snel werd hij een van de meest geboekte MC’s in Amsterdam, met voornamelijk boekingen in AIR, Jimmy Woo, Supperclub en Nova, later in clubs door heel het land en zelfs in Mallorca.

Zijn enthousiasme is tekenend voor de manier waarop hij zich als artiest, MC en songwriter ontwikkelt. ASHI groeide op in de Amsterdamse wijk Kraaiennest en is van kinds af aan al gefascineerd door muziek. Inmiddels is hij een bekende MC in de Amsterdamse clubscene en schrijft hij nummers voor onder andere Numidia en Famke Louise. Ook brengt hij nu zelf muziek uit, waaronder de tracks 'Vrij Zijn' en 'Bali', die samen op Spotify bijna 400.000 streams hebben. De sound van ASHI, wiens echte naam Ashraf Farouk is, valt gelijk op. Zijn nummers klinken tropisch, zijn dansbaar en zorgen meteen voor goede vibes.

KOMENDE OPTREDENS VAN Ashi

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Ashi. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.