praam

Uit: Utrecht - Nederland

praam is een Nederlandse componist en multi-instrumentalist gebaseerd in Utrecht. Initieel opgeleid als drummer, laat praam alle grenzen van de klassieke muziek varen om enkel en alleen te spelen op basis van gevoel. Dit in de hoop om luisteraars wereldwijd te inspireren om in te stemmen op hun capaciteit om te voelen, waar te nemen en te beleven (ook wel gevat in het Engelse woord sentience), in tegenstelling tot vast blijven zitten in rationele gedachten. Het doel van de muziek is om luisteraars te laten ontsnappen van de hectische dagelijkse realiteit om te focussen op wat ze voelen in plaats van wat ze denken.

De stukken van praam kenmerken zich door kalmte en een verhalende structuur met open akkoorden en noten. De (solo) piano speelt hier een grote rol in, aangezien het een eerlijk en oprecht instrument is waar de noten en de stilte tussen de noten zorgen dat de emotie zo puur mogelijk vertaald kan worden.

OUDE OPTREDENS VAN praam

  • 24 jun `23
  • 23 sep `22
  • 12 mrt `22

KOMENDE OPTREDENS VAN praam

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van praam. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN praam