ARTIEST: Every Time I Die

Uit: Buffalo, New York - Amerika

De metalcore van Everytime I Die behoort tot de absolute top in het genre. De southern rock ritmes met furieuze metal en hardcore rockt je sokken er vanaf alsof het niks is. Op de in 2007 verschenen ‘The Big Dirty’ manifesteert de band zich weer als een genadeloze metalmachine die de ritmes en melodieen achteloos op elk willekeurig moment laat veranderen. De groove spat ervan af, de gitaren opereren op lichtsnelheid en de vocalen zijn messcherp en verbluffend agressief en de cd klinkt ongeevenaard in balans. De langdurige piep in je oren en pijnlijke trommelvliezen moet je na het beluisteren maar voor lief nemen.

OUDE OPTREDENS VAN Every Time I Die

Beijk alle oude (42) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Every Time I Die

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Every Time I Die. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Every Time I Die

Beijk alle oude (42) oude optredens

FOTO'S VAN Every Time I Die

Foto Every Time I Die te Jera On Air 2017 - Zaterdag Foto Every Time I Die te Every Time I Die - 19/5 - Dynamo Foto Every Time I Die te Jera On Air 2017 - Zaterdag Foto Every Time I Die te Comeback Kid - 23/11 - De Helling Foto Every Time I Die te Comeback Kid - 23/11 - De Helling Foto Every Time I Die te Comeback Kid - 23/11 - De Helling
 
Bekijk alle 17 foto's van Every Time I Die

Every Time I Die NIEUWS

Al het Every Time I Die nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: