Caren Meynen & The Hits

België

Caren is haar rode haren kwijt, maar haar wilde nog lang niet. Ze woont nog steeds naast een kerncentrale en is dus behoorlijk radio- actief..

Ze werd in 1978 geboren, na haar moeder een bevalling van 16 uur cadeau te doen. Haar jeugdjaren waren een hel voor haar ouders aangezien Caren een groot slaapprobleem had. Ze sliep niet meer dan 4uur per nacht.

Met al die overtollige energie (die ze op een gewone school niet kon beheersen) wisten ze in het Lemmensistituut wel een blijf. Toneel, dictie, zang, ballet, muziek daar vulde Caren haar dagen mee tot ze 20 jaar werd.

De radiomicrobe kreeg ze te pakken bij Radio Mol. Caren kwam er terecht toen ze vakantiewerk zocht, en dat kreeg ze bij Radio Mol, klein detail: ze werd er niet voor betaald. Vandaar dat haar leuze is: "radio maken zie ik niet als werken."

Bij Donna is ze na wat omzwervingen (Vrouwentongen, Ultratip, en Doe de Donna) eindelijk terug bij haar echte ding terecht gekomen: De Ultratop 50 en de Primadonna. "Als' t maar vooruit gaat, en ik de jongeren vooral een tof weekend kan bezorgen."

Ook bij TMF zet ze de 50 best verkochte singles van Vlaanderen op een rij en ook de internationale hitlijsten zet ze in de kijker tijdens Hitzone.

In haar weinige vrijd tijd zingt Caren de longen uit haar lijf. Ze is de zangeres van een acht-koppige band. Caren Meynen & The Hits brengen hedendaagse covers van The Black Eyed Peas, Anastacia, Beyonce, en vele andere Donna artiesten.

Caren hoopt nog lang het hitparade geweld van Donna te blijven, want ze heeft nog steeds alle 50 op een rij.

OUDE OPTREDENS VAN Caren Meynen & The Hits

  • 29 - 31   jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Caren Meynen & The Hits

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Caren Meynen & The Hits. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: