ARTIEST: Róisín Murphy

Engeland    Genre(s): Dance - disco Dance - dance/club Dance - triphop/lounge/downtempo

Róisín Murphy van de succesvolle band Moloko gaat solo. Ze vindt het na 10 jaar wel even welletjes en heeft samen met producer Matthew Herbert haar debuutalbum gemaakt. Matthem Herbert ontmoette ze toen hij remixen maakte van Moloko tracks.

Er komen vooruitlopend op het gehele album 3 vinyl EP´s uit met op ieder 4 tracks. De EP´s, genaamd ´Sequins 1 - 3´ zullen te bestellen zijn via o.a. moloko.co.uk en met tussenpozen van 6 weken komt er een nieuwe uit. Het geluid op de drie platen zal zeer divers zijn, van funk tot ballads.

Vraag is of ze net zo succesvol zal zijn als met Moloko. Roisin vertelt overigens niet te zullen stoppen met deze band, het zal alleen op een lager pitje zijn, omdat haar soloproject nu voogaat.

OUDE OPTREDENS VAN Róisín Murphy

Beijk alle oude (52) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Róisín Murphy

OUDE OPTREDENS VAN Róisín Murphy

Beijk alle oude (52) oude optredens

FOTO'S VAN Róisín Murphy

Foto Róisín Murphy te Lowlands 2005 Foto Róisín Murphy te Roisin Murphy - 20/02 - Klokgebouw Foto Róisín Murphy te Róisín Murphy - 30/08 - TivoliVredenburg Foto Róisín Murphy te Sziget 2016 - Zaterdag Foto Róisín Murphy te Roisin Murphy - 20/02 - Klokgebouw Foto Róisín Murphy te Benicàssim 2008
 
Bekijk alle 97 foto's van Róisín Murphy

Róisín Murphy NIEUWS

Al het Róisín Murphy nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: