Isle of Lucy

Nederland

Na jaren samen schrijven hebben zij nu een podiumwaardig repertoire. Op het podium zorgt de band voor een stevige set waarin hun passie voor de song hoorbaar is. Melancholische melodielijnen, energieke rockriffs en veel aandacht voor lyrics. Ogenschijnlijk tegenstrijdige karakters leggen de basis voor een hechte eenheid.

In september 2002 geeft de band een eerste visitekaartje af, met een drie nummers tellende cd getiteld Here’s Lucy. Slechts twee weken na het uitbrengen van deze cd krijgt Isle of Lucy airplay en wordt het nummer Fact & Fiction regelmatig gedraaid op onder andere Stadsradio Den Haag en radio 3FM (o.a. Leidsekade Live). Er volgt een geslaagde cd-presentatie in Delft en op 6 december debuteert Lucy in de Haagse rocktempel Muziekcafe De Paap.

Stond 2004 nog in het teken van het zoeken naar meer eigen identiteit; 2005 is het jaar van een nieuwe cd en een nieuw geluid, want Isle of Lucy zit nooit stil. In april 2004 zijn Ivo Wauben (drums) en Taco Querens (toetsen) tot de vaste line-up toegetreden en in februari 2005 kwamen Laura Zervaas en Monique van Eck van der Sluijs daar nog bij om Lucy vocaal te ondersteunen.

OUDE OPTREDENS VAN Isle of Lucy

  • 25 okt `05
  • 24 mei `05

KOMENDE OPTREDENS VAN Isle of Lucy

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Isle of Lucy. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Isle of Lucy