Rose and Friends

België

Rose and Friends is een Popband die onstaan is rond de figuur van Rose, een Fillipijnse die reeds geruime tijd in Belgie woont.
Rose geeft vooral een groot hart voor God en de muziek die zij in zich heeft. De vlotte ingrijpende teksten die zij schrijft en de melodieen die zij erbij verzint worden ondersteund en gearrangeerd door de band die bestaat uit muzikanten en 3 backingzangeressen.
Bertin de drummer, professionneel en tevens muziekleraar, zorgt voor de meeste arangementen. Dan hebben we ook Jethro, onze jonge getalenteerde toetsenist die reeds ook enkele teksten van Rose volledig voorzien heeft van melodie en arrangementen. Danny onze gemotiveerde bassist, voorziet de groep van een lekker dreunend en gepast.basgeluid. Filliep scheert en scheurt hoge toppen met zijn blauwe "blade" gitaar, hij is laatst bij de groep gekomen begin 2003. Bernard, gitarist, staat samen met Rose een beetje aan de oorsprong van de groep, ook een paar (door Bertin gecorrigeerde) arrangementen op z'n kerfstok, speelt op een ouwe kramikkige Fender telecaster en zorgt voor wat "country" en "hardrock" sfeertjes (past lekker bij elkaar)
De 3 prachtige dames-vocalisten zijn Shali (fillipijnen), Jenny (Zuid-Afrika), en Ines (Belgie).

OUDE OPTREDENS VAN Rose and Friends

  • 06 jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Rose and Friends

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Rose and Friends. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: