Hush Puppies

Frankrijk

Met de subtiele combinatie van garagerock en atmosferische melodieën van HushPuppies, is ook Frankrijk leverancier van het opkomende talent dat Metropolis dit jaar wist te strikken. HushPuppies is een voortzetting van The Likyds, die al in de modscene van Perpignan naam maakte. Nadat de helft van de leden van het zuiden naar de Franse hoofdstad verhuisde, ontstaan de plannen om een nieuwe band te vormen. Tijdens de zomer van 2003 definieert HushPuppies haar geluid met een EP die garagerock, maar ook electro-psychedelische invalshoeken, laat horen. Uiteraard rossen de Fransen ook een paar liedjes in hun moerstaal in hun set. Een prettig gestoorde ‘ballade des gens heureux’ knalt ook wel, toch?

OUDE OPTREDENS VAN Hush Puppies

  • 02 jul
  • 12 - 14   jan

KOMENDE OPTREDENS VAN Hush Puppies

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Hush Puppies. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Hush Puppies

CD-RECENSIES

Hush Puppies The Bipolar Drift cover

Hush Puppies - The Bipolar Drift

Muziek uit Frankrijk die tot ons land doordringt beperkt zich meestal tot elektronische duo’s als Air, Daft Punk en Justice. Rock uit Frankrijk horen we niet zo vaak, met...

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: