Edwin Jongman

Nederland

Edwin Jongman de bekende Ruinerwoldse zanger gaat weer optreden.

Enkele jaren geleden moest de Zingende Patatbakker noodgedwongen stoppen vanwege gezondheidsproblemen. Nu, een aantal jaren is Edwin volledig hersteld en pakt hij zijn talent weer op. Inmiddels is Edwin werkzaam als Groenteboer in de C1000 supermarkt van zijn broer in Klazienaveen.

Ik wil weer mensen vermaken en feestjes bouwen, zegt de van energie bruisende zingende groenteboer. Edwin gaat weer op de buhne en heeft al zijn liedjes uit het verleden aangepast aan deze tijd. Ook denkt hij er al weer over na om een nieuw nummer uit te brengen. Dit is niet zijn eerste doel geeft hij aan. Eerst weer gezellig optreden tijdens zomerfeesten, bedrijfsfeesten en bruiloften.

Edwin is een geziene en plezierige vent en geniet weer van samenwerken met zijn oude vertrouwde contacten en collega-artiesten. Zo is het ook weer mogelijk om Edwin te boeken via Holties Producties. Ook voor Holties is het fijn te weten dat het voor hem de meest gewone zaak is om zijn boekingen weer bij hun neer te leggen.

Vanaf heden is de agenda geopend.

OUDE OPTREDENS VAN Edwin Jongman

  • 24 - 26   jun
  • 01 - 02   jun
  • 02 - 03   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Edwin Jongman

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Edwin Jongman. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Edwin Jongman