Sisters Of Pleasure

Uit: Delft - Nederland

Nee, de Sisters of Pleasure zijn geen zusjes, maar plezier maken ze wel. De Sisters streven naar alles wat popmuziek mooi en goed maakt: pakkende melodieën, ambachtelijke harmonieën, aanstekelijke ritmes en natuurlijk de onontkoombare oerkracht van de rock 'n roll.

Hoewel hun muziek gefundeerd is in vijftig jaar rock 'n roll, zijn de Sister of Pleasure bovenal een eigenzinnige band van de eenentwintigste-eeuw. De Sisters of Pleasure spelen eigen werk dat dan weer stevig is en dan weer breekbaar. Altijd melodieus en altijd vol overtuiging. Het repertoire is breed, zonder dat het zwakke plekken kent en zonder dat het gaat vervelen. Daar zorgen de sterke nummers voor, maar ook de kwaliteiten van de afzonderlijke Sisters als muzikanten. Hun nieuwe demo, waarop vijf nummers staan, toont het brede spectrum en de kwaliteit van de muziek van de Sisters.

Maar de Sisters of Pleasure zijn toch vooral een band om live te zien. Want plezier is iets waar je bij moet zijn en wat geeft er meer plezier dan het live ondergaan van muziek, gespeeld door een stel rasmusici?

Met andere woorden: Sisters of Pleasure, goede band uit Delft. Boek ze nu

Sisters of Pleasure bestaat uit:

Wladimir Andela......Drums
Rick Buijsman........Bas
Martijn van Dijk.....Zang
Udo Pesch............Gitaar
Bart Joling..........Geluid/Techniek

OUDE OPTREDENS VAN Sisters Of Pleasure

  • 02 aug
  • 16 jun `06
  • 25 mrt `06

KOMENDE OPTREDENS VAN Sisters Of Pleasure

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Sisters Of Pleasure. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Sisters Of Pleasure