Shawn Sahm & The Tex

Bij kenners van de muzikaal woelige jaren zestig in Amerika roept de naam Doug Sahm legendarische referenties op. Met nummers zoals ‘She’s about a mover’, ‘Mendocino’ en ’Bueno’ zette hij de typische Texaanse muziek op de kaart van de pop- en rockmuziek. Voor heel wat rocklegenden openden het Sir Douglas Quintet en de Texas Tornados een nieuwe wereld, o.a. Chuck Berry, Bob Dylan en Van Morrison, om er maar enkelen te noemen.

Na het overlijden van zijn vader in 1999 zette zoon Shawn Sahm de traditie voort met een band die hij heel toepasselijk de Tex Mex Experience doopte. De groep bevat zelfs nog enkele originele leden van de memorabele band, zoals de onvolprezen hammond-toetsentovenaar Augie Meyers.

Centraal in deze tex-mex party staat de jonge accordeonist Michael Guerra, beschermeling van de grote Flaco Jimenez, en ondertussen ook zowat de vaste begeleider van Ry Cooder.

OUDE OPTREDENS VAN Shawn Sahm & The Tex

  • 05 - 06   mei
  • 06 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Shawn Sahm & The Tex

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Shawn Sahm & The Tex. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Shawn Sahm & The Tex

FOTO'S VAN Shawn Sahm & The Tex

Foto Shawn Sahm & The Tex te Moulin Blues 2006 Foto Shawn Sahm & The Tex te Moulin Blues 2006 Foto Shawn Sahm & The Tex te Moulin Blues 2006 Foto Shawn Sahm & The Tex te Moulin Blues 2006 Foto Shawn Sahm & The Tex te Moulin Blues 2006
 
Bekijk alle 5 foto's van Shawn Sahm & The Tex