ARTIEST: DJ Dr. Anders

DJ Dr. Anders is het alter ego van de 41-jarige Enschedeër Hans Beuzel. Na zijn opleiding aan het Instituut voor de Journalistiek in Utrecht werkte deze dertien jaar voor De Twentsche Courant Tubantia. In die tijd werkte hij in de algemene verslaggeving bij de stadsredactie Hengelo en als kunstredacteur bij de bijlagenredactie. In 2003 nam Beuzel afscheid van de journalistiek. In de afgelopen anderhalf jaar verzorgt hij met veel plezier danceworkshops in het middelbaar onderwijs, onder het motto ‘Shake your brain’.

Tijdens de opleiding in Utrecht begon Beuzel met het draaien als diskjockey, in een studentencafé. Die hobby groeide uit tot een ware verslaving. Na zijn studie verzorgde Beuzel de muziek in het Burgerweeshuis in Deventer, Metropool in Hengelo en Atak in Enschede. In Atak verzorgt Dr. Anders 'Electric Adults'-party's, tweemaandelijkse feesten voor ‘vonkende volwassenen’. Daarnaast draait hij regelmatig in het Enschedese café Het Bolwerk, tijdens de maandelijkse Danssalon.Ook wordt hij gevraagd voor bruiloften, feesten en partijen.

Een bijzondere activiteit van DJ Dr. Anders is ‘De kleinste discotheek van Nederland’. Dan bouwt de dj een wc, werkhok of andere kleine ruimte om tot sfeervolle minidiscotheek. Dr. Anders verzorgde die kleinste disco onder meer tijdens evenementen van de Enschedese multimediakunst-stichting PlanetArt, in scholen en tijdens het popfestival Geuzenpop.

Als dj hanteert Dr. Anders het motto ‘er bestaan slechts twee soorten muziek: goede en slechte’. Anders dan de meeste dj’s draait hij daarom zo ongeveer elke stijl: van disco tot techno, van soul tot hiphop, van reggae tot drum and bass, van hits tot underground. De gelegenheid bepaalt uiteindelijk de muziek. Een vrolijke bruiloft vraagt om andere stijlen dan een duister poppodium. Funky en onverwacht, dat probeert Dr. Anders wel altijd te zijn.

OUDE OPTREDENS VAN DJ Dr. Anders

KOMENDE OPTREDENS VAN DJ Dr. Anders

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van DJ Dr. Anders. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN DJ Dr. Anders

FOTO'S VAN DJ Dr. Anders

Foto DJ Dr. Anders te Fields of Joy Festival 2016
 
Bekijk alle 1 foto's van DJ Dr. Anders

DJ Dr. Anders NIEUWS

Live gezien door: