Augusta National Golf Club

België

Het begint allemaal in 2003. Songwriter Steven Heene vindt dat de tijd rijp is om zijn songs voor de leeuwen te gooien. Samen met o.a. Bart Bauters (ex Berliner), drummer en muziekkenner en Ben Van Camp (ex LalaLover) starten ze met Money. Een eerste demo wordt opgenomen en resulteert in een aantal optredens in home town Gent. Ook de programmamakers van Cucamonga (Radio 1) zijn enthousiast. Najaar 2004 wordt de eigenwijze en creatieve cellist/bassist Klaas Delvaux (An Pierlé) aangetrokken. Er volgen een aantal optredens waarna de groep een tweede demo maakt.

Heene heeft intussen enkele nieuwe nummers klaar en er wordt beslist om de groepsnaam te veranderen in Augusta National Golf Club (ANGC).

Ook dit keer is Cucamonga (Radio 1) van de partij: ‘People In Pairs’ wordt gedraaid met de woorden “Een groep om zeker in de gaten te houden.”

Als in december 2005 drummer Bauters tijdelijk out is door een ontsteking aan de pols wordt er een beroep gedaan op een extra muzikant: gitarist en toetsenist Bram Delvaux, broer van. ANGC is voortaan vijf muzikale breinen sterk…

De band:
Steven Heene - vocals, guitars
Klaas Delvaux - bass, cello, keyboards
Bart Bauters - drums
Bram Delvaux - guitars, keyboards
Ben Van Camp - guitars, keyboards

Contact:
[email protected]
Tel.: 32 477 40 83 34

OUDE OPTREDENS VAN Augusta National Golf Club

  • 24 jun `06

KOMENDE OPTREDENS VAN Augusta National Golf Club

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Augusta National Golf Club. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

In het wil graag live zien lijstje van