De Blauwe Vulgaris

Uit: Coevorden - Nederland

Uit de krochten van Metalfront Coevorden presenteren wij U: de Blauwe Vulgaris! Het ruigste Normaal-covertrio van Zuidoost Drenthe en héél Duitsland. (sinds 2006)

De drie 'smearbeesten' van de Blauwe Vulgaris spelen alléén maar de ouwe-shit, dus niet dat carnavalsgedoe van later. En ze spelen dit vol overtuiging. Vol drank en overtuigend stoned; maar opzwepend energiek en vol passie! Zoals Bennie en Wimken het 't liefst zien, maar zelf niet meer aankunnen. Het repertoire van de Blauwe Vulgaris (de BeeVee BV, GmbH.) beslaat ruim 30 antieke Høkers-Hits, die het collectieve geheugen doen aanspreken en iedereen laat meebrullen van 'Nostalgie ende Vertier'. Het publiek gaat totaal ouderwetsch uit z'n plaat, dus haal de dranghekken en de plastic bierglazen maar uit de kast...

(Bier moet je overigens niet gooien maar opzoepen, is ons devies...)

Het doel: Iedereen een pak smear om de oren geven!!!
De middelen: Zompig Høken, Brekken & Angoan. Ingeleid met leuke verhaaltjes over mensen die het slechter hebben zijzelf.

de Blauwe Vulgaris is:

- Ab “met d'n” Kroamer; (slide-)gitaar, zang, bier-zaken en achtergrond geschreeuw
- "Vieze" Flipken van Gienuh; basgitaar en 2e stem, huisapotheker en achtergrondgebeul
- "Dikke" Denize de Jeu-met-de-patatvingers; drums, falsetto, vieze filmpjes en achtergrondgepiep...

OUDE OPTREDENS VAN De Blauwe Vulgaris

  • 11 - 12   aug
  • 26 - 27   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN De Blauwe Vulgaris

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van De Blauwe Vulgaris. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN De Blauwe Vulgaris